ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Η εταιρεία δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να διαλέξει από τη μεγάλη ποικιλία τα χαλιά που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου που ζει, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Για κάθε χαλί που πωλείται, χορηγείται ονομαστικό Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας που μαρτυρεί τη μοναδικότητά του, την ποιότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η εταιρία TELERIN, έχει αναλάβει να καθαρίζει, να συντηρεί, να φυλάσσει και να περιποιείται το κομμάτι αυτό της περιουσίας σας.

Το ταξίδι ξεκινά από τα βάθη της Ανατολής.

Το ταξίδι ξεκινά από τα βάθη της Ανατολής. Εκεί που η ύφανση ενός χειροποίητου τάπητα είναι αναγνωρισμένη στη Δύση ως η πιο προσιτή μορφή τέχνης.

Συλλογή Σπάνιων Χαλιών

Η εταιρία δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να διαλέξει από τη μεγάλη ποικιλία το ή τα χαλιά που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου που ζει, στην καλύτερη δυνατόν τιμή.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

TELERIN

Η εταιρία TELERIN δραστηριοποιείται στην εισαγωγή χειροποίητων χαλιών από τις χώρες παραγωγής της Ανατολής και το εμπόριό τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991, όταν ο Κώστας Ντονόπουλος εκτίμησε ότι η Ελληνική αγορά ήταν ώριμη να υποδεχτεί την παραδοσιακή αυτή μορφή τέχνης που ήδη στην Αμερική και την Κεντρική Ευρώπη ήταν μαζικά βασικό στοιχείο διακόσμησης ενός χώρου και συγχρόνως οικονομική επένδυση.

Το όνομα TELERIN είναι σήμερα συνώνυμο με την "πινελιά που ορίζει και οριοθετεί το χώρο" .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

@telerin

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.